VIDEO: To je povedala 65-letna ženska, ki naj bi osvajala slovenskega župnika

Drami o župniku iz Murske Sobote in njegovi 65-letni "zalezovalki" ni videti konca.

Zdaj je ženska vztrajala pri tem, da stopi pred kamere, novinarjem pa zaupa še svojo plat zgodbe. Pokazala je tudi pisma, ki naj bi jih že leta nazaj župnik pošiljal prav njej.

Pred dnevi je župnik za medije dejal, da ga starejša gospa zalezuje, zaradi ljubosumja grozi ženskam, naokoli pa trosi laži, češ da se bosta z župnikom poročila.

POGLEJ ŠE: Slovenski župnik brez besed: Poročena 65-letnica mu pošilja ljubezenska pisma!

65-letna Lidija Turk Klemenčič pravi, da sta imela s 38-letnim župnikom Goranom Kuharjem več kot tri leta razmerje, novinarjem pa pokazala tudi mnoga pisma in sporočila, za katera trdi, da jih je prejela od župnika.

Na župnišču njene očitke ostro zavračajo - pravijo, da gre za različno pisavo s preveč slovničnimi napakami, ki si jih župnik pri svojem poklicu nikakor ne bi privoščil. Policisti so 65-letnici obenem izdali tudi plačilni nalog.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Baba bi več kot očitno rada bila Elisabeth Taylor, žal kot 80 letna verzija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju