VIDEO: To so cvetke slovenskih politikov, ob katerih se boste držali za glavo

Pred tednom dni je na Facebooku pristal video posnetek iz informativne oddaje na Kanalu A, kjer so novinarji zbrali nekatere najbolj odmevne cvetke naših politikov.

Nazadnje je za veliko govoric poskrbela Violeta Tomić, ko se je na Nizozemskem udeležila soočenja glavnih kandidatov evropskih političnih strank za vlogo predsednika Evropske komisije.

Njena angleščina po mnenju mnogih ni bila najbolj bleščeča. O znanju angleškega jezika pa se pred leti ni mogla pohvaliti niti Alenka Bratušek, nekdanja predsednica Vlade Republike Slovenije.

Nekdanji Predsednik Republike Slovenije Danilo Türk je denimo za "cvetko" poskrbel, ko je pri pregledu častne čete kraljico Elizabeto II. ustavil z roko. Kraljice se namreč ne dotika kar tako...

Zagotovo pa se še vsi dobro spomnimo zadnjega prizora, ko je Lojze Peterle na zadnjem zasedanju v Strasbourgu v roke prijel orglice, nato pa vse zbrane poslance navdušil z igranjem Ode radosti.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Najbolj ga je vsral Turk. Dobro, da ga varnostniki niso nalamali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!