VIDEO: To sta počela Pirc Musarjeva in Logar, ko so v Tarči ugasnile kamere

V pretekli oddaji Tarča sta se tokrat soočila dva predsedniška kandidata Nataša Pirc Musar in Anže Logar.

Ob srečanju je na spletu pristal še video posnetek, ki je nastal v studiu, ko so kamere ugasnile. Oba kandidata sta voditeljici Eriki Žnidaršič povedala, da je bilo v studiu vroče.

"Po oddaji poglejmo v zakulisje: kratek pogovor z gostoma Natašo Pirc Musar in Anžetom Logarjem o vtisih med prvo Tarčo nove sezone," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Tarča.

Nataša Pirc Musar je ob ugasnjenih kamerah dejala: "Jaz sem izjemno vesela, da kadar se z Anžetom srečava, si vedno seževa v roke, pa naj bo to na terenu ali v studiu. Jaz upam, da bova ta odnos zadržala do konca." Logar je ob tem pripomnil, da ima z vsemi dober odnos, Marto Kos pa je celo povabil na Triglav. Ob tem se je Pirc Musarjeva še pošalila, da nje ne povabi na Triglav, ker ve, da ne bo šla.

Kakšen odnos imata predsedniška kandidata, ko kamere ugasnejo? Poglejte si izsek iz oddaje Tarča, ki vam ga na televizijskem programu niso pokazali.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Nataša je bila suverena, Anže pa je zašvical ful. Suverena in lepa, kot vselej, je bila tudi Erika. Zelo rad jo vidim in poslušam, le včasih pri prejšnjih oddajah, sploh v predvolilnem času, se mi je zdelo, da je premalo stroga in odločna, posebej do takratnih vladnikov Horsa, Grimsa in podobnih.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!