VIDEO: Trenutek, ko je v Kočevju prišlo do eksplozije v kemični tovarni Melamin

V Kočevju je danes okoli pol devetih odjeknila silovita eksplozija, pri kateri se je poškodovalo najmanj šest oseb.

Neuradno naj bi eksplodiral kotel v kemični tovarni Melamin, oblasti pa okoliške prebivalce opozarjajo, naj ostanejo v zaprtih prostorih.

Melamin, v katerem je prišlo do eksplozije, je kemično podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo plastičnih mas, lakov, barv in podobnih kemičnih izdelkov. V podjetju je po zadnjih podatkih bilo zaposlenih 194 delavcev, imeli so tudi zunanje izvajalce.

Trenutek eksplozije v Kočevju:


Po zadnjih neuradnih podatkih je več kot 20 ljudi ob eksploziji utrpelo poškodbe, dve osebi sta huje opečeni. Še štiri zunanje izvajalce pogrešajo, požar pa so gasilci že uspeli pogasiti.

Pristojne službe že opravljajo številne meritve vpliva požara na okolje, javnost pa bodo o rezultatih seznanjali sproti.


0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Koliko obratov hudiča ima ta avto pod štandgasom..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!