VIDEO: Tri mlade odnesla reka Nadiža: Splet je obkrožil posnetek tragedije!

V petek je pri Čedadu na severu Italije deroča reka Nadiža ob hudem neurju močno narasla, tok vode pa je odnesel dve dekleti in fanta.

Tudi danes se nadaljuje iskanje za pogrešanimi, vendar so možnosti za njihovo preživetje zelo majhne.

V italijanski Furlaniji-Julijski krajini je včeraj podivjana reka Nadiža odnesla tri osebe - pogrešani so 20-letna Italijanka, njena 23-letna prijateljica iz Romunije in njen 25-letni partner. Reševalci jih še vedno iščejo, upanja, da bi jih našli žive, pa skorajda več ni.


TG2000, YouTube
Splet je danes več kot 24 ur po izginotju treh mladih obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutke pred katastrofo. Vidimo lahko prizor sredi reke Nadiže, pri katerem so vsi trije objeti, da bi se tako lažje uprli močnemu toku deroče reke.

Dodano 2. junij 2024: Danes so reševalci nedaleč stran od rimskega mostu našli trupli obeh deklet, pogrešanega mladeniča še vedno iščejo. Pri iskanju so sodelovali gasilci, civilna zaščita in gorski reševalci - pogrešane so iskali tudi s pomočjo helikopterjev in droni.
Po podatkih tamkajšnjih medijev naj bi Nadiža zelo hitro narasla, mladi pa so ostali ujeti sredi reke. Mimoidoči so jim vrgli tudi vrvi, vendar se mladi niso uspeli rešiti. Žal jih je sila vode na koncu odnesla v različne smeri.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Jaz bi se v boj z vodo spravil že takoj, ko se je pojavila "plima"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje