VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...

V Kopru so praznične luči prižgali med prvimi kraji v Sloveniji. Delavci Marjetice Koper so s postavitvijo lučk svoje delo zaključili že v preteklem tednu, včeraj pa so lučke prvič prižgali.

Na delu Pristaniške ulice so testno prižgali del novoletne okrasitve, projekt imenovan "Čudolandija" pa bo v vsem sijaju zažarel sredi novembra.

Občina je obstoječi praznični dekoraciji dodala tudi precej novih svetlobnih elementov, ki krasijo kar 18 lokacij v starem mestnem jedu. Podjetje MK Illumination ter podjetje Komunaprojekt sta poskrbeli za dobavo in postavitev dekorativne osvetlitve, vrednost celotnega projekta pa je znašala 540 tisoč evrov.

Mar v Kopru s predčasnim prižigom lučk pretiravajo ali je taka gesta v obmorskem mestu dobrodošla? Presodite sami...

Video: Regional
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Če bo trend tega novoletnega norenja šel tako naprej, bomo čez nekaj let take lučke prižigali že maja, za kaka 3 leta naprej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji