VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...

V Kopru so praznične luči prižgali med prvimi kraji v Sloveniji. Delavci Marjetice Koper so s postavitvijo lučk svoje delo zaključili že v preteklem tednu, včeraj pa so lučke prvič prižgali.

Na delu Pristaniške ulice so testno prižgali del novoletne okrasitve, projekt imenovan "Čudolandija" pa bo v vsem sijaju zažarel sredi novembra.

Občina je obstoječi praznični dekoraciji dodala tudi precej novih svetlobnih elementov, ki krasijo kar 18 lokacij v starem mestnem jedu. Podjetje MK Illumination ter podjetje Komunaprojekt sta poskrbeli za dobavo in postavitev dekorativne osvetlitve, vrednost celotnega projekta pa je znašala 540 tisoč evrov.

Mar v Kopru s predčasnim prižigom lučk pretiravajo ali je taka gesta v obmorskem mestu dobrodošla? Presodite sami...

Video: Regional
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če bo trend tega novoletnega norenja šel tako naprej, bomo čez nekaj let take lučke prižigali že maja, za kaka 3 leta naprej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo