VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!

Pretekli petek so sredi noči trije mladeniči s parkirišča na Bežigradu v Ljubljani ukradli avtomobil, nato pa z njim divjali po tamkajšnjih ulicah.

Mladeniči se ob tem niso zavedali, da je njihovo nespametno početje snemala kamera, ki jo je voznik pred tem namestil v notranjosti vozila.

Trije mladeniči, ki so ukradli vozilo, so z njim po ljubljanskih ulicah divjali, se nalašč zaletavali v prometne znake in betonska korita, večkrat so prevozili rdečo luč, se peljali po pločniku, uničili pa so tudi igrala na otroškem igrišču.


24ur, YouTube
Voznik se je z ukradenim vozilom nalašč zaletaval v betonska korita in klopi, podiral je ograje in kršil številne cestnoprometne predpise. Sovoznika sta se ob njegovem početju zabavala in glasno smejala, večkrat pa izpostavila, da jih policija ne sme zasačiti. Pri tem so vsi trije pozabili, da divji podvig snema kamera v vozilu.

Policisti so mladeničem že na sledi, posnela naj bi jih tudi kamera pred parkiriščem, kjer so vozilo ukradli. Samo na vozilu so povzročili za več kot 40.000 evrov škode, zdaj jim grozi zaporna kazen za največ tri leta.


VIDEO: 24ur.com, YouTube
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Ja katera zavarovalnica pa bo to pokrila??! Nobena! Naša ne. One so tu zato, da ažurno pobirajo premije, ne pa zato, da bi nadoknajale škodo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik