VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

Eden izmed voznikov je svoje vozilo parkiral kar na vhodu tuje posesti, jezni kmet pa je pravico vzel v svoje roke.

Na omrežju Reddit je pristal video posnetek, ki je tam požel ogromno odzivov. Prizor je hitro postal spletna uspešnica, do danes pa nabral že več milijonov ogledov.

V video posnetku lahko spremljamo dramatični prizor, ko je kmetu prekipelo. Na njegovi posesti je nekdo parkiral vozilo, s tem pa zaprl vhod. Prav zato se je kmet odločil, da bo pravico vzel v svoje roke.

Sedel je v delovni stroj, nato pa vozniku vozila dal lekcijo. Parkiran avtomobil je dodobra uničil, s svojim početjem pa požel obilico podpore spletnih uporabnikov. Poglejte si, kako se je lastnik posestva maščeval vozniku, ko je ta svoje vozilo parkiral na neprimernem mestu. Je šel kmet kljub temu z ukrepom predaleč?
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Dobro si je privoščil neotesanca, kakršnih imamo v moji soseski sicer na pretek. Najhujši so mladi vozniki, predvsem pa voznice. Ne upoštevajo nobene odredbe, talnih označb pa sploh ne poznajo. Nad njimi je samo še modro nebo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"