VIDEO: Voznik na kamero posnel grozljivo eksplozijo po tem, ko je iztiril vlak

Pred dnevi je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo obsežno eksplozijo po tem, ko je iztiril vlak.

Prizor je eden izmed voznikov kamperja posnel v ameriški zvezni državi Arizona, prizor pa je hitro zaokrožil po spletu.

Video posnetek, ki so ga pred dnevi objavili na spletu, je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel več kot 100.000 ogledov. Do eksplozije je prišlo le malo po tem, ko je ob avtocesti iztiril vlak.


Harry Collins Photography, YouTube
Vlak je v več vagonih prevažal propan, po nesreči pa je prišlo do obsežne eksplozije. Avtocesto I-40 so za več ur zaprli, obenem so zaradi nevarnih snovi evakuirali prebivalce v območju treh kilometrov.

Eksploziji sta bila priča tudi zakonca Ed in Kathy Rasich, ko sta se mimo nesreče peljala ob bližnji avtocesti. Poglejte si, kakšen grozljiv prizor je posnela kamera v njunem vozilu.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Dobro je vrezalo, kot za Veliko noč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!