VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombi

Hudi uri so bili v sredo popoldne priča tudi v hrvaškem mestu Reka, kjer so nalivi terjali eno življenje.

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko je ženska na pomoč priskočila moškemu, ki ga je voda potegnila pod kombi.

Številni hudourniki so v mestu poskrbeli za pravi kolaps - zaradi obilnega deževja je voda drla po cestah, odnašalo je celo avtomobile. Ena oseba je izgubila življenje, na spletu pa je pristal video posnetek, pri katerem je zdravstvena delavka Vedra Gurdon pomagala pri reševanju moškega.

Ženska v Reki reševala ujetega moškega:


Zdravstvena delavka je ob tem dejala, da nihče izmed prisotnih ni priskočil na pomoč, zaradi česar je bila v šoku. Nedaleč stran so reševalci pozneje pod osebnim avtomobilom našli moško truplo.

Iz Reke prihaja še eden video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje otrok, ki so zaradi poplav obtičali v eni izmed igralnic. Bravo gasilcem in vsem ostalim, ki so krajanom v težavah priskočili na pomoč.

Gasilci so v Reki reševali otroke:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!