VIDEO: Zlatko na ulici nadlegoval Milana Kreka: Posnetek je objavil na spletu!

Glasbenik Zlatan Čordić, ki se v svetu glasbe predstavlja kot Zlatko, je včeraj na svojem Facebook profilu v živo predvajal prizor z ljubljanskih ulic, ko je tam pričakal direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milana Kreka.

Skupaj s snemalcem je sledil Milanu Kreku, prvi mož NIJZ-ja pa se je vidno ob tem počutil nelagodno.

Zlatko je skupaj s snemalcem Milanu Kreku kar med zasledovanjem po ulici zastavljal vprašanja o aktualnih ukrepih, a Milan Krek nanje ni odgovarjal. Večkrat ju je namreč prosil, naj s početjem prenehata, snemalec in Zlatko pa kljub prošnjam nista odnehala.

Prizor z ljubljanskih ulic so mnogi opisali kot nadlegovanje, na kar je snemalca in Zlatka večkrat opozoril tudi Milan Krek. Pri tem nista spoštovala varnostne distance, Zlatko pa je namesto zaščitne maske uporabljal šal.

"Nekaj nemogočega je, da te v demokratični evropski državi protizakonito in prisilno snemajo, grozijo in onemogočajo gibanje. To je vse," je v odzivu za medije povedal Milan Krek, po zadnjih informacijah pa naj bi dogodek prijavil tudi policistom.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!