VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"

Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril. Na zadnji seji je slovenski poslanec znova v svojem slogu komentiral stanje v državi, izpostavil pa dejstva, da je v zadnjih letih neznano kam izginil zajeten kupček denarja.

Njegov govor je na Facebook omrežju v pičlih 15 urah nabral preko 500 reakcij in 18.000 ogledov, delilo pa ga je že 370 uporabnikov Facebooka.

Jelinčić se je v svojem govoru spraševal: "A kdo hoče uničit našo deželo Slovenijo? A je komu v načrtu, da uniči vse, kar se uničit da?"

Dotaknil se je teme o tem, da se neznano kam izgubljajo na milijarde evrov denarja, za te prekrške pa nihče ne odgovarja. Na drugi strani vsi vemo, kaj se zgodi z navadnimi državljani, če zamudijo plačilo položnice, na kateri je znesek nekaj evrov.

Prisluhnite besedam slovenskega poslanca, ki danes obkrožajo našo državo!
0
Marjan Motaln
Pred 3 dnevi
edini ki si upa povedat resnico in ne tišči glave v pesek z razliko od nekaterih ki sploh ne vedo za življenje okrog njih ,važna jim je samo njihova asistenca in njihov velik nezaslužen dohodek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji