VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"

Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril. Na zadnji seji je slovenski poslanec znova v svojem slogu komentiral stanje v državi, izpostavil pa dejstva, da je v zadnjih letih neznano kam izginil zajeten kupček denarja.

Njegov govor je na Facebook omrežju v pičlih 15 urah nabral preko 500 reakcij in 18.000 ogledov, delilo pa ga je že 370 uporabnikov Facebooka.

Jelinčić se je v svojem govoru spraševal: "A kdo hoče uničit našo deželo Slovenijo? A je komu v načrtu, da uniči vse, kar se uničit da?"

Dotaknil se je teme o tem, da se neznano kam izgubljajo na milijarde evrov denarja, za te prekrške pa nihče ne odgovarja. Na drugi strani vsi vemo, kaj se zgodi z navadnimi državljani, če zamudijo plačilo položnice, na kateri je znesek nekaj evrov.

Prisluhnite besedam slovenskega poslanca, ki danes obkrožajo našo državo!
0
Marjan Motaln
Pred 1 mesecem
edini ki si upa povedat resnico in ne tišči glave v pesek z razliko od nekaterih ki sploh ne vedo za življenje okrog njih ,važna jim je samo njihova asistenca in njihov velik nezaslužen dohodek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!