VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"

Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril. Na zadnji seji je slovenski poslanec znova v svojem slogu komentiral stanje v državi, izpostavil pa dejstva, da je v zadnjih letih neznano kam izginil zajeten kupček denarja.

Njegov govor je na Facebook omrežju v pičlih 15 urah nabral preko 500 reakcij in 18.000 ogledov, delilo pa ga je že 370 uporabnikov Facebooka.

Jelinčić se je v svojem govoru spraševal: "A kdo hoče uničit našo deželo Slovenijo? A je komu v načrtu, da uniči vse, kar se uničit da?"

Dotaknil se je teme o tem, da se neznano kam izgubljajo na milijarde evrov denarja, za te prekrške pa nihče ne odgovarja. Na drugi strani vsi vemo, kaj se zgodi z navadnimi državljani, če zamudijo plačilo položnice, na kateri je znesek nekaj evrov.

Prisluhnite besedam slovenskega poslanca, ki danes obkrožajo našo državo!
0
Marjan Motaln
Pred 18 tedni
edini ki si upa povedat resnico in ne tišči glave v pesek z razliko od nekaterih ki sploh ne vedo za življenje okrog njih ,važna jim je samo njihova asistenca in njihov velik nezaslužen dohodek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal