VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palico

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani včeraj objavil svoj pretekli govor iz Državnega zbora, ko je imel znova veliko povedati.

Dotaknil se je namreč prodaje Nove Ljubljanske banke, obenem pa si postavil veliko vprašanj, kdo je pri takšni prodaji imel največ koristi ter dobička.

Zmago Jelinčič je svoj govor začel z besedami, da je pred nami sveti Miklavž. Nekateri bodo dobili darila, spet drugim bodo parkeljni prinesli palice. Po njegovih besedah bomo v Sloveniji ostali brez daril, dobili pa bomo samo palico.

Zgrožen je nad dejstvom, da se je NLB prodal "kar tako", zgrožen pa je tudi nad dejstvom, da se je NLB prodal krepko pod ceno. Vrednost banke Zmago Jelinčič ocenjuje med 7 in 10 milijardami evrov, mi pa smo jo prodali le za milijadro evrov.

Izpostavil je še dejstvo, da se je vse dogajalo skrito pred javnostjo.

Prisluhnite govoru slovenskega poslanca iz stranke SNS, ki je v teh dneh obkrožil Slovenijo in na Facebooku požel nemalo pozornosti.
0
Ana Bauman
Pred 19 tedni
Spoštovani gospod Jelinčič Plemeniti. Čestitam!!! Čestitam in se vam globoko priklanjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik