VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palico

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani včeraj objavil svoj pretekli govor iz Državnega zbora, ko je imel znova veliko povedati.

Dotaknil se je namreč prodaje Nove Ljubljanske banke, obenem pa si postavil veliko vprašanj, kdo je pri takšni prodaji imel največ koristi ter dobička.

Zmago Jelinčič je svoj govor začel z besedami, da je pred nami sveti Miklavž. Nekateri bodo dobili darila, spet drugim bodo parkeljni prinesli palice. Po njegovih besedah bomo v Sloveniji ostali brez daril, dobili pa bomo samo palico.

Zgrožen je nad dejstvom, da se je NLB prodal "kar tako", zgrožen pa je tudi nad dejstvom, da se je NLB prodal krepko pod ceno. Vrednost banke Zmago Jelinčič ocenjuje med 7 in 10 milijardami evrov, mi pa smo jo prodali le za milijadro evrov.

Izpostavil je še dejstvo, da se je vse dogajalo skrito pred javnostjo.

Prisluhnite govoru slovenskega poslanca iz stranke SNS, ki je v teh dneh obkrožil Slovenijo in na Facebooku požel nemalo pozornosti.
0
Ana Bauman
Pred 1 mesecem
Spoštovani gospod Jelinčič Plemeniti. Čestitam!!! Čestitam in se vam globoko priklanjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!Pred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoVIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!VIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova žena