VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palico

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani včeraj objavil svoj pretekli govor iz Državnega zbora, ko je imel znova veliko povedati.

Dotaknil se je namreč prodaje Nove Ljubljanske banke, obenem pa si postavil veliko vprašanj, kdo je pri takšni prodaji imel največ koristi ter dobička.

Zmago Jelinčič je svoj govor začel z besedami, da je pred nami sveti Miklavž. Nekateri bodo dobili darila, spet drugim bodo parkeljni prinesli palice. Po njegovih besedah bomo v Sloveniji ostali brez daril, dobili pa bomo samo palico.

Zgrožen je nad dejstvom, da se je NLB prodal "kar tako", zgrožen pa je tudi nad dejstvom, da se je NLB prodal krepko pod ceno. Vrednost banke Zmago Jelinčič ocenjuje med 7 in 10 milijardami evrov, mi pa smo jo prodali le za milijadro evrov.

Izpostavil je še dejstvo, da se je vse dogajalo skrito pred javnostjo.

Prisluhnite govoru slovenskega poslanca iz stranke SNS, ki je v teh dneh obkrožil Slovenijo in na Facebooku požel nemalo pozornosti.
0
Ana Bauman
Pred 5 dnevi
Spoštovani gospod Jelinčič Plemeniti. Čestitam!!! Čestitam in se vam globoko priklanjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami