VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...

Martin Golob je simpatični duhovnik v Srednji vasi v Bohinju, ki ga mnogi še kako dobro poznamo. Večkrat nas je prevzel s čudovitimi mislimi in video posnetki, tokrat pa je ob prazniku zaljubljencev še enkrat znova delil svoje lepe misli.

Dotaknil se je valentinovega, obenem pa spregovoril o pravem izkazovanju ljubezni, ki je ne more kupiti noben denar.

Martin je v svojem video posnetku dejal, da če nekoga ljubiš, mu daš svoje srce. Toda ljubezen vedno pomeni tudi križ, saj je ni ljubezni, ob kateri ne bi bilo tudi težav. In če se želiš v ljubezni križa znebiti, bo tudi ljubezen zbledela.


Foto: Martin Golob

Obenem je Martin izpostavil, da je ljubezen potrebno tudi konkretno izkazati. Ker le besede niso dovolj, moramo ljubezen do drugih pokazati z dejanji.

Poglejte si njegov nov video posnetek, s katerim je Martin znova obkrožil Slovenijo in mnogim dal misliti o prazniku zaljubljencev ter o ljubezni nasploh. Ste svoji ljubljeni osebi danes že povedali, da jo imate radi?
0
Iva Rade
Pred 22 tedni
fajn župnik-življenski-za ljudi....novodoben.....iskren se mi zdi.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!