VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...

Martin Golob je simpatični duhovnik v Srednji vasi v Bohinju, ki ga mnogi še kako dobro poznamo. Večkrat nas je prevzel s čudovitimi mislimi in video posnetki, tokrat pa je ob prazniku zaljubljencev še enkrat znova delil svoje lepe misli.

Dotaknil se je valentinovega, obenem pa spregovoril o pravem izkazovanju ljubezni, ki je ne more kupiti noben denar.

Martin je v svojem video posnetku dejal, da če nekoga ljubiš, mu daš svoje srce. Toda ljubezen vedno pomeni tudi križ, saj je ni ljubezni, ob kateri ne bi bilo tudi težav. In če se želiš v ljubezni križa znebiti, bo tudi ljubezen zbledela.


Foto: Martin Golob

Obenem je Martin izpostavil, da je ljubezen potrebno tudi konkretno izkazati. Ker le besede niso dovolj, moramo ljubezen do drugih pokazati z dejanji.

Poglejte si njegov nov video posnetek, s katerim je Martin znova obkrožil Slovenijo in mnogim dal misliti o prazniku zaljubljencev ter o ljubezni nasploh. Ste svoji ljubljeni osebi danes že povedali, da jo imate radi?
0
Iva Rade
Pred 9 tedni
fajn župnik-življenski-za ljudi....novodoben.....iskren se mi zdi.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca