VIDEO: Miha Deželak izgubil proti Gargamelu: Za kazen mora danes na Krvavec!

Miha Deželak je danes med dobrodelno akcijo Deželak Junak moral sodelovati v dekatlonu prvakov, pri katerem je uspešno premagal devet izjemnih slovenskih športnikov.

Žal mu ni uspelo premagati zadnje ovire - v prostih metih na koš se je pomeril proti zlobnemu šefu Gargamelu, obračun pa izgubil z rezultatom 8:10.

Dobrodelne akcije Deželak Junak še ni konec - srčni radijski voditelj Miha Deželak bo kvadrocikel poganjal vse do petka, ko bo pot zvečer zaključil na Debelem Rtiču. Danes pa mora opraviti še svojo kazen - kot prevozno sredstvo je izžrebal kolo, brez ekipe pa bo z njim znova moral premagati peklenski vzpon na Krvavec.


Radio 1, Facebook
Ekipa Miha Deželaka pa je ob tem poskrbela za izjemno potezo - zlobnemu šefu Gargamelu so podali odstopno izjavo do polnoči, kar jim formalno omogoča, da se mu pridružijo pri izzivu, saj danes niso več del njegove ekipe.

Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919 in daruj za otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo brezskrbno uživali na morju.

Posnetek dekatlona prvakov si lahko ogledate na povezavi: Facebook stran Radia 1.
Miha Deželak je z opravljenim izzivom, pri katerem je premagal slovenske športnike, otrokom priboril dodatnih 10.000 evrov. Ker je zadnji izziv izgubil proti Gargamelu, bo okoli 20. ure zvečer za kazen s kolesom znova poskušal doseči vrh Krvavca. Miha Deželak, srečno!


Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!