Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalce

Slovenska pevka Monika Avsenik je te dni na spletu predstavila novo pesem "Nedelja", s katero je sodeč po odzivih navdušila številne ljubitelje slovenske glasbe.

Videospot za njeno novo pesem je na omrežju YouTube dosegel že skoraj 10 tisoč ogledov, med komentarji pa ne manjka pohval na račun pevkinega glasbenega talenta.

Monika Avsenik je vnukinja legendarnega Slavka Avsenika, v preteklih letih pa se je usmerila v glasbene vode. Večkrat nastopa tudi z Ansamblom Saša Avsenika.


Monika Avsenik, YouTube
Glasbo za pesem "Nedelja" je napisal Damjan Pančur, pod avtorico besedila se podpisuje Irena Vrčkovnik. Za aranžma sta poskrbela Damjan Pančur in Anže Langus. Prvo verzijo pesmi "Nedelja" je sicer pod naslovom "Sedmi dan" izvajala Irena Vrčkovnik.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Monika Avsenik zapela novo pesem z naslovom "Nedelja". Bo s petjem navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ej, lepa je kot angel, pa še krasen vokal ima. Če bi bil mlajši...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!