Vojaki stopili na stran ljudstva: Varovali so jih pred nasilnimi policisti!

Tudi v Ekvadorju se nadaljujejo nasilni protesti, ki so se marsikje sprevrgli v spopade s policisti.

Državljani protestirajo zaradi varčevalnih ukrepov in številnih nespametnih potez, ki jih je uvedel predsednik Lenin Moreno, mnogi pa zahtevajo njegov odstop.

Med številnimi protestniki, ki zahtevajo odstop ekvadorskega predsednika, so tudi člani tamkajšnje vojske, ki predsednika ne priznava. Ker predsedniku protesti niso všeč, je na ulice poslal policiste, na ulicah pa se je protestnikom pridružila tudi vojska.

Splet obkroža video posnetek, v katerem je skupina policistov hotela razgnati drugo skupino protestnikov, a so slednjim na pomoč priskočili prav vojaki!

Postavili so se na stran ljudstva, ob ukrepanju policistov pa varovali nedolžne protestnike. Med policisti in vojaki se je vnel boj kar sredi ulice, video posnetek pa je takoj zaokrožil po spletu. Mnogi državljani namreč ostro obsojajo skorumpirane ekvadorske policiste, ki na prvo mesto postavljajo politike...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!