Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medveda

Na spletu je pretekli mesec pristal video posnetek iz Romunije, kjer lahko spremljamo pravo dramo na avtocesti v bližini mesta Nistorești.

Vozniki so ustavili svoja vozila in snemali prizor, ko je avtocesto prečkal medved, pri tem pa je eden izmed voznikov trčil vanj.

Trk z medvedom je bil tako močan, da je divja žival poletela v zrak, nato pa za nekaj časa obležala na hrbtu. Naposled se je medved le pobral na noge in se poškodovan zatekel v bližnji gozd.

Voznik je sicer pred živaljo močno zaviral, a se trčenju žal ni uspel izogniti. Kako poškodovan je bil ob tem medved, za zdaj ostaja neznanka.

Poglejte si nenavaden prizor z avtoceste v Romuniji, kjer je bil v prometno nesrečo udeležen nesrečni medved. Držimo pesti, da je žival trčenje preživela.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Upam, da je medo hitro poginil. Po poškodbi po takem trku namreč več ne more loviti in ga čaka smrt od lakote ali pa od tekmeca za ozemlje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!