Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...

Slovenijo še vedno pretresa grozljiva vest, da si je 21-letna Slovenka namerno odrezala roko, da bi tako prejela odškodnino. Zdaj zgodba dobiva nove razsežnosti, te dni pa je pred kamere stopil tudi Gorazd Colarič, eden od osumljencev.

21-letna Ljubljančanka je bila v partnerskem odnosu z 29-letnikom, ki je tudi eden od vpletenih v goljufijo. Skupaj naj bi do 18. leta dekleta živela pri njegovih starših, ti pa so prav tako osumljeni sodelovanja pri goljufiji.

Vse se je začelo konec lanskega leta, ko je četverica osumljencev pri kar petih zavarovalnicah sklenila zavarovalne police za življenjsko in nezgodno zavarovanje. V letošnjem januarju si je nato 21-letnica na domu 63-letnika namerno odrezala roko na krožni žagi.

Poškodovano dekle je lastnik doma odpeljal v klinični center, z operativnim posegom pa so ji odrezano roko uspeli prišiti. Le nekaj dni kasneje so osumljenci na vseh zavarovalnicah, kjer so sklenili zavarovanja, podali zahtevke za izplačilo zavarovalnine, a do tega ni prišlo. Kriminalisti so namreč pravočasno ugotovili namero goljufije.

V kolikor bi jim goljufija uspela, bi 21-letnica prejela 383.400 evrov zavarovalnine ter še 3.050 evrov mesečne rente v obdobju od desetih let do smrti. V kolikor bi ji dokazali 100-odstotno invalidnost, bi lahko prejela tudi več kot 1.235.000 evroov zavarovalnine in več 100.000 evrov v obliki mesečnih izplačil.

Dan po razkritju goljufije in nespametnega dejanja 21-letnice je pred kamere stopil tudi osumljenec poskusa goljufije, 63-letni Gorazd Colarič, ki trdi, da je bil izigran. Ta je poškodovano 21-letnico prepeljal v klinični center, doma pa zaradi šoka pozabil njeno odrezano roko.

Prisluhnite, kaj je povedal pred kamerami novinarjev iz informativne oddaje Svet!
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Mučno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"