Za božič je ostala sama z otroki, njena izpoved je do solz ganila Slovence

Novinarji iz informativne oddaje Svet na Kanalu A so te dni obiskali hišo Aleksandre, v kateri živi zadnjih deset let. Gre za hišo njene babice, stene pa so polne vlage.

Zaradi slabega stanja hiše vlaga napada vsak prostor, zato se je Aleksandra skupaj z možem lotila obnove.

A lanskega 30. novembra se je usoda kruto poigrala z njo in njeno družino. Njen mož si je tistega dne vzel življenje, Aleksandro pa je pred božično novoletnimi prazniki pustil samo z dvema fantkoma in razpadajočo hišo.

Za obnovo zdaj nima finančnih sredstev, izguba partnerja pa jo je povsem potolkla.

Novinarji Sveta so celotno tragično zgodbo povzeli z besedami: "To je zgodba, ki ne potrebuje očitkov in vprašanj, ampak sočutje in pomoč."

Družini lahko pomagamo tudi mi s poslanim SMS sporočilom z vsebino "VERIGA" ali "VERIGA5" na telefonsko številko 1919.

Pošljite SMS z vsebino:

VERIGA na 1919 in darovali boste 1 evro
VERIGA5 na 1919 in darovali boste 5 evrov
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep