Želodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!

Na omrežju Facebook je danes pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo kratko parodijo na pretekli incident v zdravstvu.

Pacientu na Onkološkem inštitutu Ljubljana so odstranili želodec, po nekaj mesecih pa spoznali napako - operirali so napačnega pacienta, ki raka sploh ni imel.

"Sej ne veš, al bi se smejal al jokal... Ne gre zaupat več nobenemu," so zapisali na omrežju Facebook, kjer so objavili parodijo na pretekli incident. Posnetek, pri katerem so si izposodili sceno iz risanega filma Family Guy, je dosegel preko 100.000 ogledov.


Monade an Cazzade, Facebook
Slovenijo je pretresel incident, da so na Onkološkem inštitutu Ljubljana operirali napačnega pacienta in mu odstranili želodec. Zaradi menjave tkivnih vzorcev je prišlo do hude napake - operirali so pacienta, ki raka sploh ni imel. Napako so po poročanju medijev odkrili šele nekaj mesecev po operaciji.

Pred tem so sprožili preiskavo in zaprosili za ponovno analizo in identifikacijo vzorcev, prejeti rezultati pa so potrdili napako. Oba bolnika so o tem nemudoma seznanili. Ob incidentu je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem s satiro opozarjajo na razmere v slovenskem zdravstvu.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Samo, da jim to ne preide v navado...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen