Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!

Pred letom dni je splet obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje prestrašene psičke, ki je živela na ulicah.

Avtorica video posnetka se je več mesecev trudila, da bi psičko ujela in ji pomagala. Po pol leta se je s pomočjo dobrega človeka psička znašla v njenem objemu.

Video posnetek, ki so ga pred letom dni objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes si je reševanje potepuške psičke ogledalo več kot 5 milijonov spletnih uporabnikov iz vseh koncev sveta.


Love Furry Friends - Rescue Channel, YouTube
Spremljamo lahko prizor ob bencinski črpalki v Ukrajini, kjer se je potepuška psička največkrat zadrževala. Ženska iz zavetišča ji je vrsto mesecev poskušala pomagati, a se ji je psička vedno znova izmuznila. Edini človek, ki mu je psička zaupala, je bil moški, ki je ob bencinski črpalki kosil zelenico.

Z njegovo pomočjo je psička Nyusha pristala v varnih rokah - oskrbeli so jo pri veterinarju, nato so zanje našli primerne lastnike. Poglejte si ganljiv razplet zgodbe o potepuški psički, ki je večino svojega življenja preživela na bencinski črpalki.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!