Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit nastop, ko so pevci zapeli slovensko ljudsko uspešnico.

Ženski pevski zbor Biser in KD Lotos Grosuplje so na tekmovanju v Kočevju zapeli pesem "Pastirče mlado", z nastopom pa prevzeli mnoge.

Čudovit pevski nastop med regijskim tekmovanjem je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje glasbe iz Slovenije, video posnetek pa je na spletu že prava mala uspešnica.


ŽPZ Biser, YouTube
Spremljamo lahko čudovit pevski nastop na regijskem tekmovanju odraslih pevskih zasedb 2023, ki je ob koncu preteklega leta potekalo v Kočevju. Tam je nastopil tudi Ženski pevski zbor Biser in člani Krajevnega društva Lotus Grosuplje, ko so zapeli v svoji izvedbi zapeli slovensko ljudsko "Pastirče mlado".

Pevke je vodil zborovodja Fernando Mejías, za čudovit aranžma je poskrbel Samo Vovk. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so pevke zapele slovensko ljudsko uspešnico "Pastirče mlado".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!