Zlatko znova udaril po Challe Salletu: "Postal si žrtev lastnega napuha!"

Drami, v katero sta se te dni zapletla slovenska raperja Zlatan Čordić - Zlatko in Challe Salle (Saša Petrovič), še kar ni videti konca.

Zlatko je pred dnevi izdal pesem "Klepc laže", pri kateri ne manjka obtožb na račun Saše Petroviča, včeraj pa je objavil nov posnetek.

"Postal si žrtev lastnega napuha," je ob zadnjem video posnetku zapisal Zlatko, ki je s pesmijo "Klepc laže" ostro kritiziral glasbenika Challe Salleta.


Zlatko, Facebook
Challe Salle je bil pred tedni gost v oddaji slovenskega YouTuberja Pera Martića, tam pa kritiziral Zlatka, njegov odnos in njegove dosežke. Po intervjuju mu je dal Zlatko ultimat in zahteval iskreno opravičilo. Ker Challe Salle tega ni storil, je Zlatko izdal pesem, ki bi po njegovih besedah lahko končala glasbeno kariero Challe Salleta.


Pesem je doživela neverjeten odziv javnosti - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegla več kot pol milijona ogledov, odprla pa je številna vprašanja, ki bodo v prihodnje očitno potrebovala zaključke. Poglejte si, kakšen video posnetek je Zlatko objavil v teh dneh.

1
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Ma ko šljivi ta dva kretena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje