Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: To je povedal o koronavirusu!

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na Facebook omrežju delil nov video posnetek, v katerem je znova brez dlake na jeziku spregovoril o koronavirusu.

V video posnetku je izpostavil svoje mnenje o dogajanju v ozadju, do danes pa je video posnetek nabral že skoraj tisoč všečkov.

Zmago Jelinčič Plemeniti je svoj video posnetek poimenoval kot "nekaj treznega razmisleka", v njem pa spregovoril o posledicah, ki bi jih lahko imel izbruh pandemije koronavirusa.

"Koronavirus... Zaje**na stvar... Res... Ampak tako zelo pa tudi ne," je v uvodu video posnetka dejal slovenski poslanec.

V video posnetku je izpostavil tudi svoje mnenje o "željah", ki jih ima svetovna elita. Prisluhnite besedam slovenskega poslanca Zmaga Jelinčiča, ko je povedal svoje mnenje o aktualni pandemiji.

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Ded ni nor, očitno pa mrzi migrante tako močno, da to čutijo še njegovi predniki...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!