Zmago Jelinčič o prejemnikih socialne pomoči: "Načrtno ne delajo in vlečejo denar!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani objavil video posnetek preteklega govora v Državnem zboru RS, pri katerem se je dotaknil aktualnih tem.

Spregovoril je o prejemnikih socialne pomoči, pa tudi o preteklih protestih proti vladi.

Zmago Jelinčič je v govoru izpostavil, da je približno polovica ali še več takšnih oseb, ki so prejemniki socialne pomoči iz špekulativnih namenov. Po njegovem mnenju takšni prejemniki načrtno ne delajo, zelo dobro poznajo zakone in zase vedno potegnejo dober rezultat.

In prav mnogim takšnim ljudem bo zdaj država še dodatno pomagala z denarno pomočjo. V govoru je sicer izpostavil, da so prejemniki socialne pomoči seveda tudi takšne osebe, ki si socialno pomoč zaslužijo.

Spregovoril je tudi o preteklih protestih - med protestniki naj bi bilo veliko takšnih, ki socialno pomoč izkoriščajo. Tisti ljudje, ki si socialno pomoč zaslužijo, so nad dodatkom hvaležni, saj jim vsak evro prav pride.
0
Jože Novak
Pred 5 tedni
Jelinčič pa sedi v parlamentu in živi na račun davkoplačevalcev
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!