Zmago Jelinčič o prejemnikih socialne pomoči: "Načrtno ne delajo in vlečejo denar!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani objavil video posnetek preteklega govora v Državnem zboru RS, pri katerem se je dotaknil aktualnih tem.

Spregovoril je o prejemnikih socialne pomoči, pa tudi o preteklih protestih proti vladi.

Zmago Jelinčič je v govoru izpostavil, da je približno polovica ali še več takšnih oseb, ki so prejemniki socialne pomoči iz špekulativnih namenov. Po njegovem mnenju takšni prejemniki načrtno ne delajo, zelo dobro poznajo zakone in zase vedno potegnejo dober rezultat.

In prav mnogim takšnim ljudem bo zdaj država še dodatno pomagala z denarno pomočjo. V govoru je sicer izpostavil, da so prejemniki socialne pomoči seveda tudi takšne osebe, ki si socialno pomoč zaslužijo.

Spregovoril je tudi o preteklih protestih - med protestniki naj bi bilo veliko takšnih, ki socialno pomoč izkoriščajo. Tisti ljudje, ki si socialno pomoč zaslužijo, so nad dodatkom hvaležni, saj jim vsak evro prav pride.
0
Jože Novak
Pred 1 mesecem
Jelinčič pa sedi v parlamentu in živi na račun davkoplačevalcev
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Stevardese in piloti navdušili s posnetkom: Danes ima že 2 milijona ogledov!Pes se je pretvarjal, da je mrtev: Poglej, kako je prestrašil lastnika!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Ribič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuMalček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Tilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!VIDEO: Slovenska voditeljica šokirala z besedami: Prisluhnite, kaj je izjavila!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Smučar posnel prizor, ko je v gozdu srečal divjega petelinaVIDEO: Po smučarski skakalnici se je spustil vzvratno: Podvig je prava mojstrovina!Ženska v zavetišču skoraj zajokala: To je v naročju storila zapuščena mucka!Zasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Voznik bežal pred policisti: Z vozilom je kar skočil na avtocesto!Psa sta kot zmešana lajala drug na drugega: To se zgodi, ko odprejo ograjo!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu ŠvedskeLastnik je pozdravil svoja kužka: Domov sta pripeljala posebno bitje!Na papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Lastnik je psa prebudil iz nočne more: Njegov odziv ti bo polepšal dan!Kuža je tacal po poplavljenem pomolu, nato je padel v vodo