Zmago Jelinčič vztraja: "Že danes odprite gostinske lokale!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na Facebook omrežju objavil video posnetek, pri katerem je izrazil svoje mnenje o zaprtih gostinskih obratih.

Tokrat vztraja, da bi morali lokale in restavracije odpreti, sej s tem po njegovem mnenju ne bi naredili velike škode.

"Sproščanje ukrepov je dobrodošlo. Odprle so se šole, trgovine... Zdaj je pravi čas, da se odprejo restavracije, picerije itn., seveda ob upoštevanju strogih zaščitnih in higienskih ukrepov. Ljudje smo socialna bitja, potrebujemo druženje," je zapisal ob svojem video posnetku.

Izpostavil je še, da smo ljudje v stresu in da nujno potrebujemo kontakte - ne jutri, ampak že danes, vztraja Zmago Jelinčič Plemeniti.

Prisluhnite besedam slovenskega poslanca, s katerimi nagovarja k temu, da bi morali biti gostinski obrati odprti. Se strinjate s tem, kar je povedal?
1
graf
Pred 1 tednom
se strinjam !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!