Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani objavil video posnetek pretekle seje, ko je mnoge presenetil s predčasnim odhodom.

Razlog je po njegovih besedah tičal v obtoževanju članov Levice, ki so celotno koalicijo označili za organizirane kriminalce.

Med nujno sejo Komisije za nadzor javnih financ so predvsem iz strani stranke Levica znova padale obtožbe, češ, da je aktualna vlada porabila preveč javnega denarja za zaščito slovenskih državljanov.

Poleg drugih poslancev je dovolj očitkov imel tudi Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je po svojem kratkem govoru zapustil sejo. Ob video posnetku je zapisal razlog: "Ker takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati."

Poglejte si, kakšen razlog je imel Zmago Jelinčič Plemeniti, da je protestno zapustil sejo Komisije za nadzor javnih financ.
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Zmago res ni (več) kriminalec. On je svoje odsedel. Bi pa opis tega seznama v prvi vrsti pričakoval ravno od njega. Sicer pa, prikladna priložnost, ziher je imel kak "važnejši" opravek v mestu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjMati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Posnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!Najstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordePapagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiNa čolnu je snemal hčerko: Naslednji prizor mu je vzel sapo!Direktor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!VIDEO: 17-letnik iz Slovenije zgrozil s posnetkom: BMW-ja je vozil brez voznika!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!Tovornjak je obtičal v blatu, rešili so ga kar z ladjo7-letna deklica zapela v cerkvi: Njen nastop boža po duši!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Moški življenje rešil oposumu, ki ga je odnesla deroča voda