Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je na svoji Facebook strani objavil video posnetek pretekle seje, ko je mnoge presenetil s predčasnim odhodom.

Razlog je po njegovih besedah tičal v obtoževanju članov Levice, ki so celotno koalicijo označili za organizirane kriminalce.

Med nujno sejo Komisije za nadzor javnih financ so predvsem iz strani stranke Levica znova padale obtožbe, češ, da je aktualna vlada porabila preveč javnega denarja za zaščito slovenskih državljanov.

Poleg drugih poslancev je dovolj očitkov imel tudi Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je po svojem kratkem govoru zapustil sejo. Ob video posnetku je zapisal razlog: "Ker takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati."

Poglejte si, kakšen razlog je imel Zmago Jelinčič Plemeniti, da je protestno zapustil sejo Komisije za nadzor javnih financ.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Zmago res ni (več) kriminalec. On je svoje odsedel. Bi pa opis tega seznama v prvi vrsti pričakoval ravno od njega. Sicer pa, prikladna priložnost, ziher je imel kak "važnejši" opravek v mestu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!