Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!

V Portorožu je v soboto 6. julija 2024 potekal festival Melodij morja in sonca, kjer smo dobili novega zmagovalca.

Ta je postal Žan Videc s pesmijo "Neznano", zmagovalca pa so določili s pomočjo strokovne žirije, gledalcev in poslušalcev prek telefonskega glasovanja in občinstva v Avditoriju Portorož.

Skozi priljubljen festival Melodije morja in sonca sta nas v soboto zvečer vodila TV voditelja Lorella Flego in Mario Galunić. Zmagovalna skladba 43. festivala MMS je postala pesem z naslovom "Neznano", ki jo je občinstvu predstavil Žan Videc.


Melodije morja in sonca, YouTube
Nagrado MMC bodočnost je prejel Dominik Bagola (Balladero), nagrado MMS avtor pa so podelili tekstopiscu in pisatelju Feriju Lainščku. Glasbena skupina Prizma je osvojila nagrado MMS legenda, nagrado strokovne žirije pa sta prejela Žan Videc in Martina.

Zmagovalno skladbo MMS 2024 sta skupaj ustvarila Žan Videc in Goran Serjaš, čudovit pevski nastop s festivala pa je že zaokrožil med Slovenci in navdušil mnoge ljubitelje slovenske glasbe.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Temu jaz pravim povprečno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika