Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!

Bohinjski duhovnik Martin Golob, ki ga po zaslugi številnih video posnetkov pozna večji del slovenske javnosti, je pred dnevi sporočil, da se seli na drug konec Slovenije.

Od avgusta naprej bo maševal v Grosuplju, v teh dneh pa prodaja tudi svojo legendarno Lado Nivo.

Simpatični župnik se je na Bohinj in okolico zelo navadil - najbolj so ga navduševali dobri ljudje ter čudovit naravni ambient. Odločitev nadrejenih, da mora v drugo župnišče, jemlje kot božjo voljo.

Te dni je kar prek Facebook omrežja sporočil, da prodaja tudi svojo Lado Nivo. Celoten izkupiček bo dal v dobrodelne namene.

V prispevku, ki so ga pripravili novinarji informativne oddaje Svet, je Martin dejal, da bo zelo pogrešal svoje Bohinjce, predvsem pa kuharici. Prav po njegovi zaslugi imajo številni starejši farani celo Facebook profil, saj so ga le tako lahko prek spleta spremljali med preteklimi ukrepi.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!