12-letnik rešil življenje svojega terapevta, ko je utonil v bazenu

Te dni je na spletu pristal video posnetek s Floride, pri katerem lahko spremljamo herojsko dejanje 12-letnega dečka.

Ta je življenje rešil svojemu terapevtu po tem, ko se je med potapljanjem skoraj utopil v bazenu.

Video posnetek nadzorne kamere je hitro zaokrožil po spletu, dejanje dečka pa so pohvalili mnogi spletni uporabniki širom sveta. Prizor si je do danes ogledalo že več milijonov uporabnikov.


Inside Edition, YouTube
12-letni deček Austen MacMillan je skupaj s terapevtom Jasonom Piquettom plaval v družinskem bazenu, ko se skoraj pripetila tragedija. Terapevt se je pomeril v držanju diha pod vodo, ko je na dnu bazena izgubil zavest. Na pomoč mu je takoj priskočil deček Austen, ki ga je potegnil iz bazena in mu z oživljanjem rešil življenje.

Poglejte si dramatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko je 12-letni deček življenje rešil svojemu terapevtu. Bravo dečku za takšno hitro ukrepanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?