15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!

Na spletu je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop najstnice v šovu Canada's Got Talent 2024.

Komaj 15-letna Jade Mathieu je vse zbrane sodnike navdušila s pevskim talentom, na koncu pa od sodnika Howieja Mandela prejela zlati gumb.

Video posnetek pevskega nastopa, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel že skoraj 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so nad nastopom deklice navdušeni.


Canada's Got Talent, YouTube
Spremljamo lahko čudovit pevski nastop, ki ga je na odru kanadskega talenta pripravila 15-letna Jade Mathieu. Predstavila se je s petjem svetovno poznane uspešnice "Reflection", ki jo v originalu izvaja Christina Aguilera.

Za pevski nastop je 15-letna deklica požela stoječe ovacija, na koncu pa prejela zlati gumb sodnika Howieja Mandela. Prisluhnite čudovitemu talentu, s katerim se je predstavila mlada pevka.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik