15 težav iz preteklosti, ki jih naši otroci ne bodo nikoli razumeli

Težko se je sprijazniti z dejstvom, da bodo letos otroci rojeni v letu 2010 že prvič stopili v šolo. To je razlog, ki vas bo prisilil priznati, da ste za njih že skoraj dinozaver, leta pa kar neusmiljeno bežijo.

Ob tej priložnosti smo se odločili, da vam predstavimo nekaj težav iz preteklosti, s katerimi se je soočil prav vsak izmed nas, ki je rojen še v 20. stoletju. Tega najverjetneje mlajše generacije, ki prihajajo za nami ne bodo prav nikdar občutile.

Čas je za nostalgijo!Ko se je program prenehal odzivati


Ko si telefonsko številko moral iskati v imeniku


Ko si vstal dovolj zgodaj, le da si po televiziji ulovil najljubšo risanko
Čakanje na najljubšo pesem na radiu, da si jo lahko posnel na kaseto


Ko radio ni bral CD-ja, ki si ga pravkar zapekel


Ko te je kopiranje presenetilo s preostankom časa v letih


Ko si izgubil kroglico iz starodavne miške


Ko si porabil neskončnost, da si našel pravi CD
Oglašanje na telefon, ne da bi vedel kdo kliče


Ko si moral v videoteko, da si si ogledal film iz video kasete


Ko si izgubil minico za svinčnik


Ko si zagledal to grozno sporočilo


Ko si moral izbirati med internetom ali telefonom


Ko si moral kasete previjati s pomočjo kemika


Ko si pot iskal prek zemljevida na papirju


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Najbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?Štiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Dvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Vse življenje je zaradi vere nosila kapo, zdaj je doživela nepozabno preobrazboPotepuška mucka vzame hrano samo, če je v vrečki. Ko boste videli razlog, boste jokali!Ko je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze