20-letnemu psu so prisodili zgolj tri tedne življenja: Premagal je vse napovedi!

Pred meseci je splet obkrožil čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo življenjsko zgodbo 20-letnega psa.

Zaradi starosti so ga prevzeli v enem izmed zavetišč, kuža pa je tam našel ljubeče oskrbnike in številne živalske prijatelje.

Kuža po imenu Elephant je s prejšnjimi lastniki preživel 18 let življenja, nato je zbolel. Da bi mu prihranili muke, so se odločili za evtanazijo, a so veterinarji bili prepričani, da si kuža še želi živeti.


GeoBeats Animals, YouTube
Prevzeli so ga v enem izmed kanadskih zavetišč, kjer so mu sicer prisodili zgolj tri tedne življenja. Elephant je premagal vse napovedi - zdaj teče že drugo leto, ko je obkrožen z ljudmi v zavetišču. Odlično se razume z ostalimi kužki, v tem času pa so pri njem odpravili številne bolezenske težave.

Poglejte si simpatičen video posnetek o psu, ki kljub zavidljivi starosti živi še naprej in mnogim okoli njega vedno znova polepša dan.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Še na mnoge dneve...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!