Alex Volasko zapel čudovit valček: Njegova nova pesem navdušuje Slovenijo!

Slovenski glasbenik Alex Volasko je pred meseci na spletu objavil čudovit valček "Pesem gorenjskih trat", ki je sodeč po odzivih navdušil mnoge.

Videospot za pesem ima zgolj na omrežju YouTube več kot 70.000 ogledov, svojo novo skladbo pa je te dni predstavil tudi v oddaji V petek zvečer.

Alex Volasko je perfekten pevec, ki ga poznamo predvsem po izvajanju pop glasbe. Tokrat pa je stopil v malo drugačne glasbene vode in ustvaril čudovit valček z naslovom "Pesem gorenjskih trat". Krasno avtorsko delo je pretekle dni odlično izvedel skupaj z Diamanti, družbo pa jim je delal odličen kitarist Tine Lustek.

Alex Volasko nov valček zapel V petek zvečer:


Omenjen valček je povsem avtorsko delo priznanega glasbenika. Alex Volasko je namreč napisal besedilo in melodijo, pri aranžmaju pa sta mu pomagala še Luka Žitnik in Tine Lustek.

Poglejte si še čudovit videospot za valček "Pesem gorenjskih trat", ki ga je Alex Volasko predstavil v preteklih mesecih. Bo njegova nova skladba navdušila tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let