Alpake v Ljubljani v zasedi počakale na hrano, posnetek ti polepša dan

Na spletu je te dni pristal simpatičen video posnetek iz ljubljanskega živalskega vrta, pri katerem so vso pozornost ukradle alpake.

Živali so v zasedi počakale na vozilo, ki jim je pripeljalo hrano, s svojo podobo pa so sodeč po odzivih na spletu navdušile številne ljubitelje živali.

"Verjetno je bilo tako tudi pri vas, ko ste bili majhni - najslajši košček pite je, ko ga smukneš še iz pekača. Tudi alpakam je najbolj teknilo seno še iz prtljažnika in hitro so si postregle, ko so jih obiskale naše oskrbnice," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani ZOO Ljubljana.

Alpaka je udomačena vrsta južnoameriške kamele, ki je podobna majhni lami. Živijo v čredah, ki se skozi celo leto pasejo v andskem visokogorju na nadmorskih višinah med 3500 in 5000 metri nadmorske višine na območjih Čila, Bolivije, Ekvadorja in Peruja.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz ljubljanskega živalskega vrta, pri katerem so za navdušenje gledalcev poskrbele očarljive alpake.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!