Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"

V nedeljo, 5. novembra 2023, je v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal 29. Gala koncert Radia Ognjišča, na katerem so nastopili mnogi glasbeniki.

Svoje pevske talente je pokazal tudi Andrej Jerman, ki na Radiu Ognjišče opravlja delo tehnika in grafičnega oblikovalca, njegovo veliko veselje pa je tudi petje.

Na letošnjem koncertu so nastopili tudi zaposleni na Radiu Ognjišče - med njimi tudi Andrej Jerman, ki je mnoge zbrane navdušil s pevskim talentom. Pred množico obiskovalcev je zapel pesem "Ko dvigneš me" - sam pravi, da je omenjena pesem postala del njega ter da je del njegove življenjske zgodbe. Pevce sta med nastopi spremljala Simfonični orkester Cantabile in MePZ Adoramus iz Logatca.


Radio Ognjišče, YouTube
Andrej Jerman je zapel pesem "Ko dvigneš me", za katero sta slovensko besedilo napisala Marjan Bunič in Matija Krečič. Gre za priredbo svetovno poznane uspešnice "You Raise Me Up", pod katero se v originalu podpisujeta Rolf Løvland in Brendan Graham.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu s preteklega 29. Gala koncerta Radia Ognjišča, pri katerem je svoje pevske talente pokazal njihov sodelavec Andrej Jerman.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!