Bogdan je staro kočo predelal v prijeten dom: Posnetek ima 2 milijona ogledov!

Ena izmed uspešnic na omrežju YouTube je tudi video posnetek, pri katerem je moški po imenu Bogdan staro kočo sredi gozda predelal v prijeten dom.

Na kamero je posnel celoten postopek prenove, video posnetek pa je sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike.

Avtor video posnetka, ki se na omrežju YouTube predstavlja kot Bogdan in the forest, je pred mesecem dni na svojem kanalu objavil čudovito predelavo stare lesene koče sredi gozda, z video posnetkom pa navdušil mnoge. Zgolj na omenjenem omrežju je posnetek dosegel več kot 2 milijona ogledov.

"Tukaj je zadnji del mojega projekta. Staro kočo sem preuredil v bolj udobno in lepo hišo," je ob video posnetku zapisal Bogdan. Nad postopkom so navdušeni številni njegovi sledilci, pa tudi mnogi ostali spletni komentatorji.

Poglejte si izjemno prenovo stare lesene koče sredi gozda, ki jo je avtor video posnetka spremenil v čudovit dom. Bi živeli v takšni prenovljeni koči?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija