Bolgarski policisti s solzivcem nad protestnike, zdaj so postali tarča posmeha

Ob koncu preteklega tedna so v Bolgariji potekali množični protesti, kjer so ljudje zahtevali spremembo vlade in ustave. Prav iz Bolgarije pa prihaja video posnetek, v katerem je skupina policistov postala tarča posmeha.

S svojo nespretno potezo so hitro obkrožili splet, mnogi pa so se njihovi napaki hudomušno nasmejali.

Ko je skupina protestnikov v Sofiji hotela prebiti policijski kordon, so jih bolgarski policisti poizkušali ustaviti s solzivcem.

Na njihovo nesrečo pa so se pri tem pošteno ušteli, saj niso upoštevali dejstva, da veter piha v njihovi smeri. Namesto, da bi solzivec poškropil protestnike, je poškropil njih. Poškodovanim policistom so na pomoč priskočili tudi nekateri protestniki.

Video posnetek je na Facebooku takoj postal hit, saj si ga je v pičlem dnevu ogledalo že skoraj pol milijona ljudi. Poglejte si, kakšno lekcijo so dobili bolgarski policisti, ko so protestnike skušali poškropiti s solzivcem!
1
Lojze Smole
Pred 2 meseci
Tole pa res ne rabi nobenega komentarja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!