Bolgarski policisti s solzivcem nad protestnike, zdaj so postali tarča posmeha

Ob koncu preteklega tedna so v Bolgariji potekali množični protesti, kjer so ljudje zahtevali spremembo vlade in ustave. Prav iz Bolgarije pa prihaja video posnetek, v katerem je skupina policistov postala tarča posmeha.

S svojo nespretno potezo so hitro obkrožili splet, mnogi pa so se njihovi napaki hudomušno nasmejali.

Ko je skupina protestnikov v Sofiji hotela prebiti policijski kordon, so jih bolgarski policisti poizkušali ustaviti s solzivcem.

Na njihovo nesrečo pa so se pri tem pošteno ušteli, saj niso upoštevali dejstva, da veter piha v njihovi smeri. Namesto, da bi solzivec poškropil protestnike, je poškropil njih. Poškodovanim policistom so na pomoč priskočili tudi nekateri protestniki.

Video posnetek je na Facebooku takoj postal hit, saj si ga je v pičlem dnevu ogledalo že skoraj pol milijona ljudi. Poglejte si, kakšno lekcijo so dobili bolgarski policisti, ko so protestnike skušali poškropiti s solzivcem!
1
Lojze Smole
Pred 17 tedni
Tole pa res ne rabi nobenega komentarja.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"