Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!

Radijski voditelj Sandi Morel je pred mesecem dni na Radiu Robin imel prav poseben obisk.

Obiskal ga je namreč nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki mu je zaupal smešno prigodo iz mladih let.

"Zakaj je Borut Pahor dobil ukor? V pričakovanju novih VIP voditeljev na Radiu Robin se spomnimo, kaj sta nam Borut Pahor in Gianni Rijavec zaupala v pretekli sezoni," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.

Borut Pahor je namreč voditelju Sandiju Morelu zaupal, da mu je bila všeč učiteljica italijanskega jezika, a je prav pri omenjenem predmetu dobil ukor. Krive so bile njegove predrzne besede - omenjeni učiteljici je namreč dejal, da bi z njo rad spal.

Pozneje se je učiteljici za svoje besede kljub prejetem ukoru opravičil, ob opravičilu pa znova dejal, da bi z njo vseeno rad spal. Prisluhnite pogovoru, pri katerem je nekdanji predsednik države opisal izkušnjo, ko je v šoli dobil ukor.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!