Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove širom Slovenije, so te dni obiskali lastnika stanovanja, ki se ukvarja z oblikovanjem lesenih izdelkov.

Boštjan Romih je obiskal stanovanje, ki bi ga z eno besedo lahko opisali kot umetnost, saj ponuja pogled na številne čudovite lesene izdelke.

Dejan Pfeifer, slovenski oblikovalec in izdelovalec lesenega pohištva, je v svoj dom povabil voditelja Boštjana Romiha in mu ponosno predstavil svojo življenjsko zgodbo ter številne izdelke iz lesa, ki krasijo njegovo stanovanje.


Ambienti, YouTube
Pred 30 leti se je Dejan začel ukvarjati z lesom, ko je premišljeval o tem, kaj si v življenju zares želi početi. Po izobrazbi je sicer grafični oblikovalec, pred tremi desetletji pa se je usmeril v izdelavo lesenih izdelkov in pohištva.

Tudi dom njegove družine krasijo številni izdelki iz lesa, velik poudarek pa je Dejan pri izdelavi dal posteljam in jedilni mizi. Pri številnih rešitvah mu je na pomoč priskočila tudi življenjska sopotnica Nadja Pfeifer, ki je po poklicu arhitektka. Poglejte si čudovit dom slovenskega oblikovalca lesa.


Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik