Čuki navdušili z otroško pesmico: Prepevali so o traktorju na kmetiji!

Slovenska glasbena skupina Čuki so te dni na spletu objavili novo otroško pesmico "Ta ta traktor", s katero so navdušili naše najmlajše.

V pesmici so prepevali o traktorju in kmetiji, pri nastopu pa so jim pomagali tudi otroci ter plesalci iz Plesnega kluba Forma.

Čuki so slovenska zabavna in narodno-zabavna glasbena skupina, ki deluje že vse od leta 1989. V svoji bogati glasbeni karieri so poskrbeli že za številne uspešnice, med katerimi najdemo tudi otroške pesmice.

Tudi tokrat je melodijo in besedilo za otroško pesmico "Ta ta traktor" napisal Jože Potrebuješ, ki je ob sodelovanju z Alešem Zibelnikom poskrbel tudi za aranžma. Pri videospotu je režijo in montažo opravil Jani Pavec, scenarij sta napisala Jože Potrebuješ in Jani Pavec, za masko je poskrbela Nina Pavec.

Glasbeno skupino Čuki sestavljajo Jernej Tozon, Miha Novak, Matjaž Končan in Jože Potrebuješ, pri pesmici so sodelovali še otroci Dan Stavber, Jakob Černivec Trafela, Jaka Zorman in Noel Breglec. Za plesno točko so poskrbeli člani Plesnega kluba Forma.
0
graf
Pred 2 tedni
simpatično
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let