Darja Gajšek poskrbela za žur: Na harmoniko je zaigrala slovensko uspešnico!

Slovenska glasbenica Darja Gajšek je te dni na svoji Facebook strani objavila video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit nastop.

Na harmoniko je zaigrala znano slovensko uspešnico "Čreda v galopu", pod katero se je v originalu podpisal Franc Delčnjak.

Franc Delčnjak je bil slovenski harmonikar, ki se je rodil leta 1939 v družini, kjer so bili trije otroci. Njegova starša se sicer nista ukvarjala z glasbo, vendar je bila mama odlična pevka. Med sorodniki je imel veliko glasbenikov, Franc pa je že od malih nog rad poslušal glasbo - ko je bil star 16 let, je začel igrati diatonično harmoniko. Bil je samouk, vse pesmi pa je igral zgolj po posluhu, v svoji glasbeni karieri pa je poskrbel za številne uspešnice.

Ena izmed njih je tudi "Čreda v galopu", ki med harmonikarji velja za izjemno priljubljeno skladbo. Prav omenjeno skladbo je v preteklih dneh na harmoniko zaigrala Darja Gajšek, ki jo Slovenci poznamo kot odlično glasbenico in voditeljico. Tokrat je v Hotelu Dolenjc nastopila s člani Ansambla Viža.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Darja Gajšek na harmoniko zaigrala skladbo "Čreda v galopu" in z nastopom navdušila mnoge obiskovalce na eni izmed zabav.
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Delčjak se obrača v grobu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let