Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!

Slovenska glasbenica in voditeljica Darja Gajšek, ki nas vedno znova navduši ob igranju harmonike, je te dni objavila prav poseben prizor.

Odzvala se je na povabilo, pri katerem je za 60. rojstni dan presenetila zvestega oboževalca, prizori pa so navdušili tudi mnoge spletne uporabnike.

"S harmoniko sem presenetila gospoda Franjota, za katerega sta mi sin in hči povedala, da že od nekdaj zelo rad spremlja moje oddaje in mojo glasbo. Res je bilo luštno! Franjo vse najboljše," je ob video posnetku zapisala simpatična glasbenica.


Darja Gajšek, Facebook
Darja Gajšek se je ob povabilu sina Blaža in hčerke Janje odpravila na zabavo Franjota, ki je praznoval 60. rojstni dan. Ker je njen velik oboževalec, je zanj in za vse zbrane goste zaigrala nekaj uspešnic na harmoniko, ob tem pa poskrbela za pravi žur.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem je slovenska glasbenica Darja Gajšek pripravila presenečenje za svojega oboževalca, ki je praznoval okroglih 60 let.

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Jaz bi spizdo....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik