Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!

Simpatična glasbenica in voditeljica Darja Gajšek je te dni na spletu objavila delček nastopa, ki je sodeč po odzivih navdušil mnoge ljubitelje slovenske glasbe.

Pred začetkom oddaje Veseljak v živo z Darjo Gajšek je na harmoniko zaigrala s sovoditeljem Matejem Barbo in gledalce povabila k ogledu oddaje.

"Na Veseljaku se že ogrevamo, da bo tudi nocoj luštno. Se vidimo ob 20:00 v oddaji Veseljak v živo z Darjo Gajšek," je ob video posnetku zapisala voditeljica Darja Gajšek. Tokrat so ji družbo v oddaji delali člani Ansambla Jureta Zajca.


Darja Gajšek, Facebook
Darja Gajšek in Matej Barbo sta skupaj zaigrala delček skladbe "Sosedov Francelj", ki jo poznamo v izvedbi Ansambla Lojzeta Slaka. Avtor besedila je Ivan Malavašič, pod avtorja glasbe se podpisujeta Lojze Slak in Niko Zlobko.

Prisluhnite kratkemu nastopu na harmoniko, ki je zgolj na omrežju Facebook dosegel več deset tisoč ogledov in sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Eden od 50 govejih standardov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik