Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!

Slovenska glasbenica Darja Gajšek je te dni na spletu objavila video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop.

Tokrat se je v družbi Ansambla Opoj lotila pesmi "Minili sta že dve leti", ki jo poznamo v izvedbi Ansambla Lojzeta Slaka.

"Minili sta že leti dve je legendarna Slakova pesem, ki jo vedno rada zapojem. In res lepo jo je bilo zapeti skupaj s polno dvorano v Ljutomeru. Luštno je bilo na koncertu ansambla Opoj. Fantje, hvala za povabilo," je ob video posnetku zapisala Darja Gajšek.


Darja Gajšek, YouTube
Darja Gajšek se je na preteklem koncertu Ansambla Opoj znova izkazala kot povabljena gostja, ko je skupaj s fanti zapela uspešnico Ansambla Lojzeta Slaka. Pesem "Minili sta že dve leti" je omenjen ansambel v originalu izvajal s pevko Majdo Renko - avtor besedila je Lojze Slak, ki je z Nikom Zlobkom napisal tudi glasbo.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Darja Gajšek skupaj s člani Ansambla Opoj zapela uspešnico "Minili sta že dve leti", ki jo poznamo v izvedbi Ansambla Lojzeta Slaka in Majde Renko.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Pesem sama je izredna. Majde Renko pa presegla ne bo nobena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen