Deroča reka pogoltnila hišo: Takšen prizor so posneli med poplavami!

Te dni je splet znova obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo neizprosno moč deroče reke.

Med poplavami v preteklem letu je narasla reka Yellowstone pogoltnila hišo, očividci pa so celoten prizor posneli na kamero.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal v preteklem letu, je do danes tam dosegel že več kot 100.000 ogledov. Po poročanju tamkajšnjih medijev je reka Yellowstone v mesecu juniju lani dosegla najvišji pretok od leta 1918, odkar opravljajo meritve.

Prizor so posneli v mestu Gardiner v ameriški zvezni državi Montana, kjer so se lokalni prebivalci soočali z obsežnimi poplavami. Reka Yellowstone je najprej spodkopala rečno strugo, na obrobju pa uničila eno izmed hiš. Med poplavami je ena oseba izgubila življenje, štiri so bile ranjene.

Poglejte si grozljiv prizor iz ameriške zvezne države Montana, ko je deroča reka Yellowstone uničila eno izmed hiš. Brez dvoma dokaz, kakšno neizprosno moč ima mati narava proti človeku.
0
graf
Pred 4 tedni
Reka se tako kot pri nas v Strugah ni strinjala z lokacijo hiše , preprosto ne razumem folka zakaj gradijo zraven vodotokov ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let