Dobri ljudje rešili slepo kravo: Najraje posluša glasbo, prizor ti polepša dan!

Splet je pred mesecem dni obkrožil ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo rešeno slepo kravo, ki obožuje glasbo.

Po več letih življenja pri kmetu so jo namesto v klavnico podarili posebnemu zavetišču, ki skrbi za prav takšne živali, kot je omenjena slepa krava.

Helen je 19 let stara krava, ki je s svojim lastnikom stkala prav posebno prijateljsko vez - kljub dejstvu, da je slepa od rojstva, je kmetu vedno vračala naklonjenost. Njen lastnik je zaradi slepote krave z njo preživel veliko časa in ji pomagal pri številnih opravilih.


We Love Animals, YouTube
Po več letih druženja sta postala prijatelja, zaradi česar je kmet bil odločen, da krave Helen nikoli ne pošlje v klavnico. Ko je bil čas za slovo, je kravo podaril manjšemu zavetišču Uncle Neil's Home, ki skrbi za prav takšno živino, kot je krava Helen.


We Love Animals, YouTube
Ker je pred tem 19 let živela v hlevu, se je morala v zavetišču navaditi na novo okolje. Tam je hitro našla nove človeške prijatelje, ki so se zanjo resnično potrudili - tudi oskrbnikom v zavetišču je na svoj način vračala ljubezen in jim s početjem polepšala mnoge dneve. Oskrbniki so kmalu ugotovili, da Helen obožuje glasbo, njena najljubša pesem pa je "Somewhere Over The Rainbow" v izvedbi pokojnega havajskega glasbenika Israela "Bruddaha Iz" Kamakawiwo'ole. Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo rešeno kravo, ki je srečo našla v zavetišču dobrih ljudi.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!