Dom mladega para iz Slovenije, ki sta ga ustvarila na podstrehi družinske hiše

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove širom Slovenije, so te dni pokazali prav posebno stanovanje.

Mladi par si je dom ustvaril na nekoč prazni podstrehi družinske hiše, notranjost pa je sodeč po odzivih navdušila mnoge.

Prav v naši državi je veliko hiš, ki ostajajo neizkoriščene - otroci se namreč največkrat odselijo iz hiše, starši pa tako ostanejo sami v velikih hišah. Najdemo pa tudi izjeme, kjer pod eno streho sobivajo dve različni generaciji.

Maja in Nejc sta si ustvarila dom na nekoč prazni podstrehi družinske hiše, ki je v lasti Nejčevih staršev. Stanovanje je popolnoma ločeno od spodnjega dela hiše, ima svoj vhod in ponuja odlično bivalno izkušnjo. Za prenovo podstrešja so uporabili naravne materiale, pri načrtovanju prostorov pa jim je največji izziv predstavljala položna streha.

Poglejte si čudovito stanovanje, ki si ga je mladi par ustvaril na nekoč praznem podstrešju v hiši staršev. Boste nad notranjostjo stanovanja navdušeni tudi sami?

Vir: Ambienti
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!