Dom mladega para iz Slovenije, ki sta ga ustvarila na podstrehi družinske hiše

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove širom Slovenije, so te dni pokazali prav posebno stanovanje.

Mladi par si je dom ustvaril na nekoč prazni podstrehi družinske hiše, notranjost pa je sodeč po odzivih navdušila mnoge.

Prav v naši državi je veliko hiš, ki ostajajo neizkoriščene - otroci se namreč največkrat odselijo iz hiše, starši pa tako ostanejo sami v velikih hišah. Najdemo pa tudi izjeme, kjer pod eno streho sobivajo dve različni generaciji.

Maja in Nejc sta si ustvarila dom na nekoč prazni podstrehi družinske hiše, ki je v lasti Nejčevih staršev. Stanovanje je popolnoma ločeno od spodnjega dela hiše, ima svoj vhod in ponuja odlično bivalno izkušnjo. Za prenovo podstrešja so uporabili naravne materiale, pri načrtovanju prostorov pa jim je največji izziv predstavljala položna streha.

Poglejte si čudovito stanovanje, ki si ga je mladi par ustvaril na nekoč praznem podstrešju v hiši staršev. Boste nad notranjostjo stanovanja navdušeni tudi sami?

Vir: Ambienti
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let