Drama na hrvaškem talentu: Tako se je razjezil, ker so ga zavrnili!

V hrvaškem šovu Supertalent je na pretekli avdiciji nastopil tudi tekmovalec po imenu Roman Brnad, ki je poskrbel za obilico drame.

Ker so ga med nastopom zavrnili, je svojo jezo stresel kar nad sodnike, s petjem pa kljub zavrnitvi ni prenehal.

Roman ima sicer stare zamere do žirantke Maje Šuput, že zaradi obnašanja pa je med nastopom prejel prvi ne. Kmalu so svoj gumb pritisnili še ostali sodniki, tekmovalec pa kljub temu ni prenehal. Nadaljeval je s svojim petjem, ob tem je morala posredovati celo produkcijska ekipa.

Po nastopu je želel pojasnila žirije, zakaj ga ne spustijo v naslednji krog, v bran pa mu je stopila tudi partnerica Bianca Kolompar, ki je njegov nastop pospremila z igranjem na violino.

Poglejte si, kakšnemu neprijetnemu presenečenju so bili priča sodniki in gledalci v šovu Supertalent pri naših južnih sosedih. So se sodniki odločili pravilno?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978